1406. 5. oktober. S. Pietro i Rom


Pave Innocens 7. anmoder alle gejstlige og verdslige myndigheder i de lande, som hans udsending Ludovico Baglioni fra Perugia, der sendes til Tysklands lande samt rigerne Böhmen, Danmark, Sverige, Norge og Polen og adskillige andre lande i verden for at udføre pavens og det apostoliske kammers hverv, rejser igennem, at tage vel imod ham og være ham behjælpelig.

Udtog efter Aa

Tekst

Pave Innocens 7. anmoder alle gejstlige og verdslige myndigheder i de lande, som hans svend Ludovico Baglioni fra Perugia, der sendes ad partes Almanie necnon Boemie Datie Swecie Norwegie et Polonie regna et nonnullas alias mundi partes for at udføre pavens og det apostoliske kammers hverv, rejser igennem, at tage vel imod ham og være ham behjælpelig.

Oversættelse

Pave Innocens 7. anmoder alle gejstlige og verdslige myndigheder i de lande, som hans udsending Ludovico Baglioni fra Perugia, der sendes til Tysklands lande samt rigerne Böhmen, Danmark, Sverige, Norge og Polen og adskillige andre lande i verden for at udføre pavens og det apostoliske kammers hverv, rejser igennem, at tage vel imod ham og være ham behjælpelig